вівторок, 28 лютого 2012 р.

Виставка фоторобіт вихованців Охтирського ЦДЮТ “В об’єктиві натураліста”


Запрошуємо всіх бажаючих до районної центральної бібліотеки відвідати виставку фоторобіт вихованців Охтирського ЦДЮТ “В об’єктиві натураліста” та проголосувати за роботи, які найбільше сподобалися. За результатами голосування будуть визначені переможці.

середу, 22 лютого 2012 р.

Свято військової слави, присвячене Дню захисника Вітчизни

В районній центральній бібліотеці для учнів 9-Б класу міської гімназії ( класний керівник Грищук Л.М.) проведено Свято військової слави, присвячене Дню захисника Вітчизни
На захід були запрошені Смірнов Володимир Валентинович, полковник у відставці, ветеран авіації , учасник ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи., Борятинський Геннадій Максимович, майор у відставці, учасник операції «Анадир», Ново сад М.В., Юрчик В.В - курсанти Камянецьк – Подільського військово – інженерного інституту, які розповіли про своє виконання військового обов’язку . Кадри відеосюжетів демонстрували мужність і відвагу нашого славетного війська. Ведуча декламувала вірші, звучали пісні.
Бібліотечні працівники подякували офіцерам та курсантам .за їх діяльність в плані військово-патріотичного виховання учнівської молоді та привітали зі святом. Побажали всім міцного здоров’я, затишку , родинного тепла.

понеділок, 20 лютого 2012 р.

Літературно-тематичний вечір «Мій вічний біль – Афганістан»

16 лютого 2012 року працівники центральної районної бібліотеки прийняли участь у літературно-тематичному вечорі - зустрічі з воїном-інтернаціоналістом, який відбувся у 10-В класі загальноосвітньої школи №3. В ході вечора молодь зустрілася з Бринжала П. О., ветераном війни в Афганістані, підполковником запасу, ветераном авіації. Петро Олексійович схвилював учнів спогадами про події афганської війни. Ветеран розповів про виконання інтернаціонального обов’язку, про бойові дії та героїзм воїнів-афганців.
Учні разом з класним керівником Малєжік І. М., вчителем української мови та літератури, підготували літературно-музичну композицію, де звучали вірші, пісні присвячені афганським подіям. Особливо схвилювали молодь тематичний відео - показ слайдів.
Працівники районної бібліотеки провели виставку - репортаж
«Афган» - чужа війна - український рахунок»