четвер, 3 липня 2014 р.

Щоб літо пройшло активно та корисно



Літо – це пора фізичного загартування, творчості, активного пізнання світу та себе в ньому. І дуже важливо, щоб кожна дитина за час літніх канікул збагатилася духовно і  почувала себе комфортно. Саме тому, Охтирська районна центральна бібліотека запросила дітей літнього позашкільного оздоровчого табору охтирського міського центру дитячої та юнацької  творчості до своєї книгозбірні. Тут є невичерпні  можливості для розвитку особистості, задоволення інтересів до читання та вивчення рідного краю.

2 липня зранку біля районної книгозбірні зібралося чимало дітей, це  до бібліотеки  завітали  спортивно-краєзнавчий загін «Мандрівник» та військово-патріотичний загін  «Рюкзачок» на  краєзнавчо-пізнавальні заходи. Доречно сказати, що «Мандрівники» не просто прийшли, а здійснили велопробіг  до бібліотеки.


Для  підлітків працівники бібліотеки підготували  захід «Спорт – це краса і здоров'я» під час якого відбулася зустріч  з оглядачем спортивних новин, головою охтирського осередку товариства «Просвіта»  Скибою О.М., який розповів про історію спортивних досягнень наших земляків та  проінформував про спортивні події сьогодення, а бібліотекарі доповнили виступ оглядом друкованих видань представлених на тематичній виставці.

       Учасники заходу отримали багато вражень від мандрівки «Подорожувати щоб дивуватися: бібліотека – світ відкритий кожному», яку провели бібліотекарі та  віртуальної подорожі, здійсненої через відео презентацію туристичних походів рідним краєм та Україною, яку представив дітям керівник туристичного клубу Сталинський В.О.А ще  діти знайомились з  бойовими літописом  рідного краю, переглядаючи відео сюжети  разом з керівником військово-патріотичного загону Чернишкіним А.Ю.