понеділок, 29 червня 2015 р.

Показ документальної стрічки про українських героїв - «кіборгів» - "Аеропорт"

В Охтирській районній центральній бібліотеці відбувся показ документальної стрічки про українських героїв - «кіборгів» - "Аеропорт", присвяченої бойовим діям, які проходили на території Донецького міжнародного аеропорту ім. С. Прокоф’єва з травня по жовтень 2014 року. 
На початку демонстрації стрічки директор КЗ «Охтирська РЦБС» О.М.Андоленко представила стрічку присутнім.
В перегляді стрічки взяли участь бійці АТО, волонтери, представники ЗМІ, бібліотечні працівники, користувачі бібліотеки та всі бажаючі. На показ фільму прийшов лейтенант військової частини А 0563 Бірковський С.М. , який приймав безпосередню участь у захисті Донецького аеропорту. 
Фільм автора та режисера Сніжани Потапчук передав глядачам реальні події, що відбуваються на Донбасі, героїзм захисників, мужність та відвагу бійців, які тримали оборону в запеклих боях протягом 242 днів. 
Після демонстрації фільму відбулося обговорення. Своїми враженнями про фільм поділився «кіборг» Сергій, який ствердив, все те що демонструвалося у картині відповідає реальним подіям, розповів про мужність і стійкість захисників аеропорту. Активну участь в обговорені взяли : учасник АТО, голова організації учасників АТО Гейко В.М., журналісти Бакуліна В.М., Яковенко С.М., Дзюба А.Ю., представник від громадської організації Косарєва О.І , бібліотекарі та інші присутні. 
На закінчення всі присутні побажали воїнам АТО і всій Україні миру та злагоди.