четвер, 12 червня 2014 р.

Люби і знай свій рідний край



У районній центральній бібліотеці, для учнів 7 класу ЗОШ №1 відбувся інформаційно-пізнавальний коктейль з  краєзнавства та туризму «Люби і знай свій рідний край»  під час якого діти разом з керівником гуртка спортивного туризму В.О.Сталинським  мали можливість пройтися туристичними стежками рідного краю переглянувши  ряд світлин та відео-сюжет.
Віртуальна прогулянка розпочалася з велопробігу вулицями Охтирки. Валентин Олексійович так цікаво розповідав про свої мандри, доповнюючи цікавими і пізнавальними фактами, веселими та кумедними історіями, що діти не помітили як опинилися за межами не тільки свого міста, а навіть області. Вони «підіймалися» на гори, «плавали»  річками, «оглянули» палаци і фортеці Західної України, а також мальовничі місця Криму.
        Потім діти активно та жваво відповідали на запитання краєзнавчої відео-вікторини «Де ця вулиця? Де цей дім?» присвячені історичним та архітектурним місцям Охтирщини та з цікавістю переглянули слайд-подорож «Рідний край – Сумщина»,  підготовлені бібліотечними працівниками.