середу, 4 червня 2014 р.

Виїзний семінар «Джерела відродження духовності – відродження України»

        Для бібліотечних працівників комунального закладу «Охтирська районна централізована бібліотечна система» проведено виїзний семінар «Джерела відродження духовності – відродження України» на базі Музею весілля у селі Великі Будища Диканського району Полтавської області. Учасники семінару були не тільки вражені роботою працівників культури, які змогли створити в невеликому селі такий музей, а й самі загорілися виношувати власні проекти, доповнюючи та розширюючи власні напрацювання в цій галузі. 
      Наснаги додало ще й дійство (обряд весілля), в якому безпосередню участь взяли бібліотекарі та так увійшли в ролі, що ще довго після закінчення продовжували розвивати сценарій. Застосовуючи такі незвичні форми роботи методична служба бібліотечної системи спонукає на застосування інноваційних та досить незвичних для книгозбірні послуг, направлених на відродження та збереження народних традицій.

Фрагмент семінару для бібліотечних працівників з Музею українського весілля у селі Великі Будища Диканського району Полтавської області.