середу, 3 грудня 2014 р.

З нагоди Дня Збройних Сил України



З нагоди Дня Збройних Сил України  в Охтирській районній центральній бібліотеці відбулася зустріч  учнів ЗОШ №6 та №1  з  солдатом військової  частини А0563 Овчинніковим  Сергієм . Бібліотечні працівники за допомогою мультимедійної презентації  перегорнули сторінки з історії формування Збройних сил України та етапи становлення української армії. Далі  слово надали  Сергію,  який розповів про службу  в рядах української армії, про військову частину, в якій проходить службу,  про перебування в зоні АТО.   Учні уважно  слухали розповідь про мужність та героїзм українських командирів і солдатів, бійців  добровольчих батальйонів та волонтерів.  
Військовослужбовець  відповідав  на численні  запитання школярів. Від присутніх лунали такі запитання, які ще рік назад ніхто  не міг уявити.
 Вдячні побажання, на адресу Сергія , які  щиро прозвучали із вуст кожного учня, стали маленькою даниною усім солдатам, що стоять сьогодні на передовій і охороняють нашу свободу. На що військовий відповів зворотнім побажанням, щоб діти зростали мужніми, чесними, надійними, вміли товаришувати та тримати слово, і ще висловив думку, що потрібно служити в нашій країні, гідно нести високе звання захисника України, дорожити честю і бойовою славою її Збройних сил.
 На згадку про зустріч  діти сфотографувалися  разом  з Сергієм.
До уваги присутніх була представлена  тематична викладка літератури  «Військо України».