вівторок, 1 жовтня 2013 р.

Охтирщина на Ярмарку бібліотечних інновацій

           Основною темою цьогорічної події є віднайдення шляхів забезпечення стійкого розвитку бібліотечної галузі та подальшого впровадження нових послуг у бібліотечних закладах різного рівня.
24-25 вересня 2013 року Програма «Бібліоміст» спільно з Міністерством культури України, Національною парламентською бібліотекою України (НПБУ) та Українською бібліотечною асоціацією (УБА) проводять у Києві третій ярмарок бібліотечних інновацій «Сучасна біліотека: РУХАЄМОСЬ ВПЕРЕД» .
            Програма заходу включала презентацію бібліотечних інновацій, тематичні секції,
майстер-класи, виступи експертів. Впродовж двох днів ярмарку учасників надихали спікери бібліотечного ток-шоу та ділились ідеями, вартими поширення. Учасники «приміряли» роль лідера, складали плани стратегічного розвитку та створювали бібліотеку майбутнього, руйнували старі бібліотечні стереотипи та «продавали» бібліотеку журналістам, мріяли про безцінні цінності.
            За конкурсним відбором Охтирщину на ярмарку представляє працівник районної центральної бібліотеки Скульбіда В.С., який нещодавно повернувся з Літньої школи молодих бібліотекарів , що проходила на базі туристичного комплексу Буковель  і він з 30 учасників зі всієї України представляв Сумську область