вівторок, 22 жовтня 2013 р.

VІ форум молодих бібліотекарів України «Книга. Молодь. Інтелект»



Протягом трьох днів з 8 по 10 жовтня 2013 року в Луганській обласній бібліотеці  для юнацтва проходив VІ форум молодих бібліотекарів України «Книга.  Молодь. Інтелект» за підтримки Програми «Бібліоміст», української бібліотечної асоціації, Луганської державної академії культури і мистецтв, управління культури, національностей та релігій Луганської ОДА та обласної бібліотеки для юнацтва. Головна тема року: «Технології професійного успіху молодого бібліотекаря у роботі з громадою». Міжнародний форум зібрав майже 300 бібліотекарів з 24 областей України.Охтирщину на форумі представляв працівник Охтирської районної центральної бібліотеки Віталій Скульбіда.  Молоді бібліотекарі  побували на пленарних засіданнях, у формі  бібліо-квеста познайомились з Луганською обласною бібліотекою.


        Цікавими   та повчальними  були  презентації успішних проектів, втілених молодими бібліотекарями «Бібліотека – центр громади».

        Учасники форуму   відвідали творчі майстерні, школи професійної майстерності «Соціальні медіа для бібліотек» та «ІТ-технології в бібліотеці», обмінювалися  думками, досвідом.
        Тепер молоді бібліотекарі з позитивним настроєм,  збагаченим досвідом готові  до успішної реалізації набутих знань та вмінь.

        Ось яке відео про форум змонтувала наша колега з Запорізької обласної бібліотеки для юнацтва.