понеділок, 18 серпня 2014 р.

День Незалежності та Державного Прапору України – свята гідності та патріотизму українського народу



В Охтирській  районній центральній   бібліотеці з нагоди Дня Незалежності України проведено  інформаційно - просвітницьку  годину : «День Незалежності та Державного Прапору України – свята гідності та патріотизму  українського народу».  
 Бібліотекарі проінформували про наближення Дня Незалежності , який має велике значення для українського народу.Під час інформаційної години говорили  про  українську націю, духовний потенціал українського народу , згадуючи видатних борців за волю України та  патріотів сьогодення, які воюють в зоні АТО. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих воїнів охтирчан, які віддали життя захищаючи незалежність та цілісність нашої держави.
Йшлося також про шанобливе ставлення до Прапора, Герба як визначальних атрибутів української держави.
            Учасники літературно – мистецького об’єднання «Живе слово» прочитали власні вірші – посвяти Україні, та вірші,  присвячені останнім подіям в Україні.
            Присутні ознайомились  з  книжковою виставкою «Я люблю тебе , Україно!», яка розміщена у відділі  обслуговування та прослухали бібліографічний огляд « Незалежність України : шляхи і долі».