середу, 21 жовтня 2015 р.

Арт-мікс «Село на нашій Україні – неначе писанка село…»

В Охтирській районній центральній бібліотеці, в рамках засідання літературно-мистецького об’єднання «Живе слово» відбулася презентація фото-виставки Людмили Храпач «Село на нашій Україні – неначе писанка село…». На виставці було представлено понад 30 сучасних фотографій, більшість з яких відображають чаруючі миттєвості природи рідного села Комиші. На інших світлинах юні комишани, зокрема учасники «Шкільного театра», де Люда максимально точно схопила особливості характеру створеного сценічного образу.
Автором ідеї та ведучою презентації виступила режисер і поетеса Акименко Тетяна Іванівна. 
На презентацію прийшли земляки, друзі, творчі особистості Охтиршини, журналісти. На зустріч з фото - художницею приїхали талановиті учні Комишанської ЗОШ : діти гуртка літературного краєзнавства ( керівник Хоменко Т.І.) та представники гуртка «Шкільний театр»( режисер Акименко Т.І.).
Невимовна енергетика представлених фото робіт надихнула присутніх поетів прочитали декілька власних поезій. До слова долучилися діти, які власними поетичними творами про рідний край доповнили фотовиставку. Справжньою окрасою презентації став акапельний спів Лесі Нагорної, учениці Комишанської школи.
Багато добрих слів про виставку на адресу фото-художниці було сказано, керівником «Живого слова» Миколою Гливою, журналісткою Бакуліною В.М., музикантом Шишлевською Л.Л., поетом Краснокутським І.І, художницею Батаніною Л.Г. та іншими присутніми, які також сказали теплі слова про майстерність фотографа та висловили побажання на подальший розвиток та вдосконалення творчості Людмили.
ЛЮДМИЛА ХРАПАЧ народилася і живе в селі Комиші
Охтирського району, за професією бухгалтер, закінчила ПДАА (Полтавську Державну Аграрну Академію), працює секретарем у школі, захоплюється мистецтвом фотографії і любить подорожувати.