середу, 18 листопада 2015 р.

Засідання клубу «Джерело життя»

1 листопада клуб «Джерело життя» Охтирської районної бібліотеки зібрав на чергове засідання людей, які цікавляться городництвом та садівництвом. Своїм досвідом, новинками та успіхами урожаю городніх культур 2015 року ділилися Кузьменко В.А., Петрик К.А.,Волошина Г.І., Левченко Л.Л., Теплікова Г.С., Разінькова Л.М.,Самофалова Г.П. та інші. 
Досвідчений садовод Ковбата І.В. розповів про сезонні роботи в саду та відповів на численні питання присутніх. Більшість цікавило, як за правилами посадити волоський горіх, чому хворіють дерева груш, коли заготовляти живці для прищеп дерев …
        І.І.Краснокутський познайомив присутніх з Мандрикою І.Я., який весь вільний час приділяє присадибній ділянці. Іван Якович показав на екрані фотографії своєї упорядкованої оселі та прокоментував їх.

Присутні мали змогу познайомитися зі статтями з журналів «Огородник», «Багатый урожай», «Страна полезных советов», «Мой прекрасный сад», «Аграрна Країна» та книгами сільськогосподарської тематики підібраними за темою заняття.