четвер, 31 березня 2016 р.

В Охтирському районі стартував проект Technology Nation

Вчора в вечорі перша група з 13 учасників розпочала навчання у всеукраїнському проекті з безкоштовного навчання основам програмування Technology Nation.
Даний курс дозволить його учасникам отримати ІТ-освіту світового рівня та вивчити основи найбільш популярних мов програмування, що дасть слухачам хороший базис для подальшого навчання та працевлаштування в IТ-сфері.
Заняття проходитимуть у форматі blended learning (змішане навчання), що передбачає самостійну роботу з лекційним матеріалом, який викладений в онлайн, і аудиторну практику під керівництвом менторів на базі КЗ "Охтирська районна централізована бібліотечна система".
Як зазначили організатори участь в програмі не потребує попередніх технічних навичок і подати заявку на участь можуть всі охочі. Єдиними критеріями відбору є володіння комп’ютером на рівні впевненого користувача та знання англійської мови на рівні upper-intermediate або вище.
«Вважаю, реалізація цього проекту буде корисним для громади Охтирщини, як міста так і району. Якщо проект буде вдало реалізований першою групою і матиме попит, він буде продовжено на майбутні роки», - прокоментував подію голова районної ради Роман Бублик.
На Охтирщині реалізація проекту Technology Nation є можливим за тісної співпраці Фонду BrainBasket з відділом з питань співробітництва та інвестицій Охтирської районної ради та КЗ "Охтирська районна централізована бібліотечна система".
Джерело: Охтирська районна рада Сумської області