вівторок, 27 грудня 2016 р.

Дитяча бібліотека – орієнтир в інформаційному полі сучасного користувача

Охтирська районна бібліотека прийняла участь в обласному семінарі-практикумі «Дитяча бібліотека – орієнтир в інформацій-ному полі сучасного користувача».
Від імені начальника управління культури і туризму Сумської обласної державної адміністрації всіх учасників професійної зустрічі привітала заступник начальника управління культури і туризму Сумської обласної державної адміністрації Грицаєнко Р.В., яка побажала всім творчої праці, інноваційних і креативних знахідок в плані створення у бібліотеці комфортного інформаційного середовища та нагородила грамотами та подяками переможців та активних учасників обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд» та обласного проекту на кращий буктрейлер «Книга в кадрі: новий формат».
Своїми здобутками і планами з колегами області поділилися фахівці обласної дитячої бібліотеки. Учасники зібрання мали можливість отримати від них кваліфіковані методичні рекомендації щодо ефективного використання сучасних інформаційних технологій при створенні електронних презентацій, буктрейлерів та іншої інформаційної продукції, проведенні масових заходів.
У програмі семінару було і відвідування експозиції Сумського обласного краєзнавчого музею «Революція гідності та АТО: сумський вимір», присвяченої борцям за свободу і незалежність України, яка вразила своїми документами, світлинами, військовим спорядженням.