понеділок, 2 жовтня 2017 р.

«Бібліотека сьогодні: нові можливості, нові ідеї, нова якість обслуговування»


На базі Харківської державної наукової бібліотеки ім. В.Г.Короленка, для бібліотечних працівників КЗ «Охтирська РЦБС», проведено воркшоп «Бібліотека сьогодні: нові можливості, нові ідеї, нова якість обслуговування». Завідуюча Соціокультурним центром ХДНБ ім..В.Г.Короленка Крутас Олександра Іванівна ознайомила присутніх з історією і діяльністю бібліотеки: «Зміни, які відбуваються навкруги, потребують нових рекламних рішень, нових підходів, нового стилю та діалогу, оновлюються і модифікуються традиційні форми бібліотечної роботи, здійснюється пошук інноваційних форм».
 Директор КЗ «Охтирська РЦБС» Андоленко Ольга Миколаївна звернула увагу, що на сьогодні бібліотеки Охтирської РЦБС є важливим інформаційним центром регіону, їх головним завданням є не тільки забезпечення вільного доступу до книжкових документів, але й створення комфортних умов для відвідувачів, сприяння соціокультурному розвитку регіону, популяризація його культурних та туристичних об’єктів.

Бібліотекарі Охтирщини також завітали з екскурсією до ОКЗ «Харківська обласна універсальна бібліотека». Приємною несподіванкою був подарунок - 38 книг з історії України.