четвер, 13 листопада 2014 р.

З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва

   З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва, що відзначається в нашій державі 9 листопада, голова Охтирської районної державної адміністрації Сергій ГАВРИЛЕНКО завітав до Охтирської районної бібліотеки де зібрались усі творчі люди Охтирщини, керівники бібліотечних закладів району, працівники відділу культури та  аматори народного мистецтва не тільки району, але і міста Охтирки.  
   «День працівників культури та майстрів народного мистецтва – це свято тих, хто присвятив себе благородній справі: зберігати, розвивати і відтворювати безцінні та духовні скарби нашого народу. Це і артисти, і працівники культури, і навіть ви – хранителі книги, бібліотекарі.», – звернувся до присутніх Сергій Анатолійович.

  «Саме ви, працівники культури – наш надійний зв’язок між поколіннями і народами. Ви радуєте жителів своєю духовністю, даруєте радість і доносите нові знання. Я бажаю вам нових ідей, творчого натхнення, оптимізму, любові, здоров’я, взаєморозуміння в колективі і сім’ї, родинного затишку і творчих здобутків у благородній справі!»

  Під час урочистостей кращим з кращих Сергій Гавриленко вручив грамоти голови Охтирської райдержадміністрації та районної ради за особливі заслуги, досягнення і копітку працю, а також нагородив грамотою Ольгу Андоленко директора Охтирської районної центральної бібліотеки.

  Зі словами привітання до присутніх звернувся і настоятель Церкви Успіння Божої Матері Української Православної Церкви Київського Патріархату, благочинний Охтирського округу протоієрей Андрій Бринчак.

   Аматори потішили гостей яскравими художніми номерами на патріотичну тематику. Вони в черговий раз довели, що працівники культури та аматори – це творчі й багатогранні особистості, які вміють дарувати радість та естетичне задоволення навіть у такий непростий для нашої держави час.