вівторок, 3 жовтня 2017 р.

«Мудрі та багаті літами»

Літературно- музичне свято до Міжнародного
дня літніх людей «Мудрі та багаті літами
»
Міжнародний День людей похилого віку – особливий день для того, щоб приділити увагу людям старшого покоління. Це чисте і світле свято. Свято наших бабусь та дідусів.
Першого жовтня в Охтирській районній центральній

бібліотеці, за підтримки німецького фонду «Пам’ять.Відповідальність. Майбутнє.», відбувся святковий захід для літніх людей, які вистраждали під чорним крилом голодоморів, які вистояли у кривавому пеклі Другої  
світової війни, які відбудували зруйноване і допомагають нам творити майбутнє. Ці люди заслуговують на пошану, гідне життя та визнання. 
Ведучі добрими словами, побажаннями намагалися в цей день зігріти душі і серця дорогих гостей. Літературно – мистецькі дарунки пролунали від охтирських поетес Ніни Багатої та Тетяни Акименко, просвітянина Олександра Скиби, співака та поета Юрія Колєсника, художниці Людмили Батаніної. Веселими частівками порадувала присутніх Олена Старикова. Привітала людей старшого віку маленька «зірочка» Охтирщини, учасниця фіналу «Україна має таланти» Альона Габреліян, яка продекламувала та проспівала декілька авторських віршів та пісень.
Під музичний супровід Олександра Бирдіна присутні співали пісні, які повертали їх у роки молодості, додаючи наснаги та гарного настрою.
Всі учасники зустрічі отримали море позитивної енергії і запалу, настільки були захоплені відпочинком, що ніхто не помітив як швидко сплинув час.
Ведучі ще раз побажали людям поважного віку здоров’я, турботи від близьких та завжди залишатися такими ж позитивними, повними сил, оптимізму, життєвої енергії та прикладом для наслідування.