середу, 23 лютого 2011 р.

Бібліо - шоу «Кохання витримане часом»

14лютогоДень святого Валентина – свято любові, свято закоханих, адже кохання – це ніжне, прекрасне почуття, яке окрилює, дає сили і натхнення, радість і захоплення, завдячуючи якому продовжується життя на землі. 14 лютого закохані у всьому світі святкують День святого Валентина

Щоб не відзначати це свято на одинці , районна бібліотека запропонувала бажаючим прийняти участь у бібліо – шоу «Кохання витримане часом», яке відбулося 14 лютого о 15.30.

У залі панував святковий, зігрітий теплими почуттями настрій. Тут усе промовляло любов`ю: від романтичного музичного оформлення до гарної налаштованості учасників заходу. У святі прийняли участь пари, які прожили разом 30, 40,50 …років. Це подружжя Солошенків, Скрипників, Лагошів, Колєсників та Бойків. Усі пари гарно представили свої родини, а подружжя Бойків наголосили , що у квітні 2011 року відзначатимуть 60 - річчя свого подружнього життя. Конкурсна програма проходила на одному подиху, сімейні пари зацікавлювали глядачів своєю неординарністю, неповторністю, динамічністю виступів та неабияким артистизмом.

У рамках заходу ведучі ( Євтушенко І.Ю., Скульбіда В.С) запрошували усіх присутніх розповісти про свої почуття , інсценізувати свою першу зустріч , пригадати перше освічення у коханні та ін.

Свої музичні вітання між конкурсами присутнім дарували, народний ансамбль пісні і танцю «Горлиця» ( кер. Кандауров І.І. ), гурток народного співу охтирської районної бібліотеки ( муз керівник Бирдін О.О.), гол.спеціаліст відділу культури та туризму Гуслиста Н.Д., актор охтирського драматичного театру Володимир Вовк, Юрій Колєсник. Під час заходу зачитувались вірші та дотепні жарти про кохання .