середу, 23 лютого 2011 р.

Свято книги

15 лютого Охтирська районна центральна бібліотека провела свято книги - це 1 етап конкурсу «Найкращий читач України – 2011». Конкурс проводиться серед учнів 6 -7 класів з метою заохочення дітей до читання, виявлення читацьких уподобань та пріоритетів, популяризації найкращої української та світової літератури. В конкурсі взяли участь учні 6 – 7 класів гімназії та школи № 8.

Для різностороннього і об’єктивного оцінювання учасників конкурсу та визначення переможців було створено журі в складі: Гуслистої Н.Д. – головного спеціаліста відділу культури і туризму Охтирської РДА, Кирієнка І.І. – редактора газети «Ахтырка», Кудлєнок Л.А. – завідуючої інформаційно – бібліографічним відділом Охтирської РЦБ.

Журі уважно вислухали всіх конкурсантів, переглянули читацькі щоденники та правильність відповідей на питання «Ерудит – вікторини». Переможцями конкурсу стали: Коваленко Кирило (7 клас гімназія), Петрова Наталія (6 клас шк..№8), Каніщев Юрій (6 клас гімназія).Вони нагороджені Дипломами та книгами. Також за активну участь у конкурсі був відзначений учень 7 класу (гімназія) Артем Крига.