Саме про цілющі трав’яні чаї і говорили на вересневому засіданні клубу
«Здоров’я», які готують з трав, корінців, листя, гілочок, плодів і суцвіть
самих різних рослин. Волошина Галина Іванівна ( керівник клубу) на заняття
принесла кошик духмяної м’яти та альбом – гербарій зразків трав з яких можна
готувати корисні напої, про що і розповідала присутнім. Людмила Михайлівна
Разінькова також багато знає про квіткові та трав’яні чаї. Йдучи на заняття
принесла рослини з яких готує цілющі напої, це квіти п’ятьох видів чорнобривців
та пахучої хризантеми, айстри та шість різновидів м’яти. Розповіла і про інші
трави та поділилася знаннями про те, як правильно готувати цілющі чаї, коли і
який термін потрібно їх пити. Далі присутні долучилися до обговорення почутого,
додаючи свої корисні поради та черпаючи нові знання з тематичної викладки книг
та періодичних видань.