пʼятницю, 18 вересня 2015 р.

Органічне землеробство

Гуртки «Джерело життя» та «Здоров’я» Охтирської районної центральної бібліотеки завітали у гості до клубу «Органічне землеробство».
Вересневі роботи на присадибних ділянках у самому розпалі, та це не завадило городникам відкрити новий сезон зустрічей у клубах. Бо так не терпиться розповісти про успіхи, продемонструвати новинки городніх культур та і просто поспілкуватися. Дякуючи керівнику клубу органічного землеробства Мартиненко О.С. така чудова зустріч відбулася. Олексій Семенович запросив до себе на садибу відразу три любительських об’єднання – «Органічне землеробство», «Джерело життя», «Здоров’я». Господар продемонстрував присутнім екологічно чисту продукцію, повів на город, де розповів про секрети правильної обробки землі без хімікатів. Після екскурсії по садибі, господиня Валентина Арсентіївна, запросила всіх до столу. А який же чудовий був цей стіл, зроблений із тюків соломи, вкритий скатертиною. І місце вибрали гарне - на природі, біля водойми, де навкруг радували око осінні квіти, дерева та цілющі трави.

На столі, як на скатертині самобранці з’явилися різноманітні страви: овочеві салати, кетчупи, соління, свіжі овочі, фрукти, виноград. Це гуртківці принесли на дегустацію зимові заготовки та вирощену своїми руками продукцію. До цих страв додалися пиріжки, якими пригостила господиня. Присутні активно спілкувалися обмінюючись новими знаннями, корисною інформацією, влучними порадами по догляду за рослинами та рецептами страв. Зустріч видалася чудовою, , цікавою. Всі гарно відпочили, отримали заряд позитивної енергії і багаж нових знань.