пʼятницю, 8 липня 2016 р.

Сторінками українських народних казок

9 червня до районної центральної бібліотеки завітали в гості малята-дошкільнята жителі с.Ясенове. У такій великій бібліотеці дітлахи вперше і тому їм все в цікавинку. Вони наче потрапили у казкову країну, де кожна кімната особлива. Бібліотекарям було дуже важливо, щоб перші враження майбутніх маленьких читачів від знайомства з книжковою світлицею запам'яталися назавжди. 
Діти з неабияким інтересом слухали розповіді працівників-чарівників, які розповідали дітям, про те, що в кожному залі живуть тисячі мовчазних мудреців, їхніх друзів, які називаються книгами. Згодом малята залюбки взяли участь у вікторині «Сторінками українських народних казок». Адже казка – улюблене читання дітей, вона допомагає навчити маленьку дитину розпізнавати добро і зло, дбайливо ставитися до природи, поважати старших, вчить мріяти та вірити у дива. Потім у залі стало весело і гамірно, адже настав час для фізкультхвилинки.
Наприкінці зустрічі на дітлахів чекав ще один приємний сюрприз, кожен отримав книжечку місцевого автора Григорія Комісарова «Вишиваночки барвисті», які подарували представники партії «Батьківщина».

Маємо надію, що дітки надовго запам’ятають візит до «країни знань» - бібліотеки.