понеділок, 17 листопада 2014 р.

Засідання гуртка «Джерело життя» на тему: «Дачник – дачнику»



В Охтирській районній  центральній бібліотеці відбулося чергове засідання гуртка «Джерело життя» на тему: «Дачник – дачнику».  
Майже кожен учасник  гуртка має свою, може й невеличку, присадибну ділянку, займається вирощуванням сільськогосподарської продукції для своїх потреб чи потреб своєї родини. Тож  кожного хвилює питання правильного вирощування городини, овочів, фруктів, винограду, запобіганню та боротьби з шкідниками, використання підживлюючих та лікарських речовин… А ще багато хто захоплюється вирощуванням квітів.
Тож, на засідання  гуртка були запрошені  городники інших клубів та досвідчені садоводи   для  знайомства та обміну досвідом.
Лавриненко А.Г., надав консультацію  щодо вирощування  кущових рослин, боротьбі зі шкідниками. Мартиненко О.С. розповів, як вирощувати  екологічно чисті продукти, за методикою органічного землеробства., а Волошина Г.І. розповіла про лікарські трави та їх застосування .
Дуже приємно, що на засідання районного клубу  завітали представниці  клубу  «Не байдужі», який діє при Сонячненській бібліотеці – філії. Самофалова Г.П., Байдала Т.М., Скляр Т.М. розповіли про діяльність  свого  клубу , поділилися  практичними порадами, особливо по  догляду за квітами. Привезли з Сонячного й подарунки – це   насіння квітів.
        Заняття було дуже корисним, всі  уважно слухали та занотовували влучні поради.