четвер, 27 листопада 2014 р.

Cемінар-практикум «Бібліотечно-інформаційне обслуговування дітей. Актуальні та результативні форми роботи».

         В Охтирській районній центральній бібліотеці для бібліотечних працівників проведено семінар-практикум «Бібліотечно-інформаційне обслуговування дітей. Актуальні та результативні форми роботи».
         Директор КЗ «Охтирська РЦБС» Ольга Андоленко виступила з інформацією щодо удосконалення системи обслуговування дітей їх сучасні підходи та реалізація.
        «Бібліотеки повинні сприяти формуванню інтелектуального та інформаційного рівня дітей, проблема читання яких на сьогодні стоїть гостро, і це вже стало турботою на рівні держави. Новітні дослідження доводять: читання книжок сьогодні не є дуже популярним заняттям. Уже при першій зустрічі дитину потрібно здивувати, зацікавити книгою, усіма доступними засобами, якими володіє бібліотека», - наголосила Ольга Миколаївна.
        Завідуюча відділом обслуговування РЦБ Н.В.Охонько ознайомила бібліотекарів з презентацією «Інтерактивні масові заходи – «ключик» до залучення дітей в бібліотеку», в якій були надані рекомендації та консультації з питань виховання читаючої дитини, залучення дітей в бібліотеку за допомогою інтерактивних масових заходів. Провідний методист А.С.Шелудько акцентувала увагу присутніх з інноваційними формами популяризації книги і читання серед користувачів дітей.