середу, 10 серпня 2016 р.

Моніторинг визначення потреб цільової аудиторії. Практичні кейси

Нещодавно Охтирська РЦБ прийняла участь у воркшопі «Моніторинг визначення потреб цільової аудиторії. Практичні кейси", який відбувся в м.Києві під егідою Фонду Східна Європа. Мета даного воркшопу для співробітників Фонду – краще зрозуміти цільову аудиторію і її потреби, для яких створена ініціатива електронного врядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP), а для учасників – відпрацювати створення бізнес моделей некомерційної організації і побудова ціннісної пропозиції.
Серед учасників які прибули з різних куточків України: Вінниця, Луцьк, Верховина, Дніпропертовськ, Суми… Охтирщину представляла провідний бібліограф Никоненко Наталія.
Тренінг проходив в інтенсивному режимі. Програма була
дуже насичена, цікава, інформативна. Крім теоретичних блоків, воркшоп був пронизаний практичними вправами та завданнями, які включали в себе аналіз і розбір ситуацій, виконання групових вправ. Учасники за допомогою навчальних ситуацій, спільних обговорень опанували значний масив інформації, налагодили дружні стосунки, поділилися досвідом.
Такий високий рівень проведення залежав від тренерів, які дійсно виявилися майстрами своєї справи. Це Володимир Самойленко та координатор напряму електронної демократії програми EGAP Фонду Східна Євроопа Артур Кочарян.

            Тренінг пройшов успішно, всі учасники залишилися задоволені умовами та якістю проведеного тренінгу. Адже отримали те, що хотіли – розуміння суті е-демократії та е-послуг.