четвер, 18 серпня 2016 р.

Технологічні аспекти обслуговування користувачів

В районній центральній бібліотеці проведено нараду бібліотечних працівників Охтирщини. Директор КЗ «Охтирська РЦБС» Андоленко Ольга Миколаївна відкрила нараду та виступила з актуальним питанням «Бібліотеки в умовах реформування місцевого самоврядування». Завідуюча відділом організаційно-методичної роботи Шаргородська Людмила Іванівна ознайомила фахівців району з методичними рекомендаціями Національної парламентської бібліотеки України «Технологічні аспекти обслуговування користувачів».
У нараді взяли участь Лисенко Лариса Олександрівна, голова Охтирської міської організації Товариства Червоного Хреста України, яка ознайомила присутніх про діяльність організації. Волобуєва Лілія Володимирівна, сестра медична патронажна Охтирської міської організації Товариства Червоного Хреста України, провела майстер - клас та інструктаж з надання першої медичної допомоги. Кожен бібліотечний працівник повинен володіти методикою і практичними навичками надання першої долікарської допомоги. Своєчасно надана та правильно проведена перша долікарська допомога не лише рятує життя потерпілому, а й забезпечує подальше успішне лікування.
На нараді були також розглянуті питання: «Заходи з підготовки та відзначення 25-ї річниці незалежності України», «Відзначення 40-ї річниці створення Української Громадської Групи сприяння виконанню Гельсінських угод», «Створення медіа-куточків у бібліотеках Охтирського району».